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25 feb 2010

Dolçuts saudins / Dolcetti arabi


A son piçui come le ponte di un dêt ma a si an di mangjâ su le ponte dai pîts tant a son cjariâts di caloriis e pesants che forsit un café a nol baste par cinc di lôr. Coculis e pistacjos a dan un bon gust ma forsit a son fats cul vueli di palme ch'al bisugne smaltî cun alc di bagnât par digjerîju miôr. Chescj a vegnin de Arabie Saudite.


Piccoli come la punta delle dita, si mangiano in un boccone sulla punta dei piedi. Sapore di noci, nocciole, pistacchi e forse miele e olio di palma che richiede per la digestione un complemento liquido e per forza, si accompagna con un caffé. Vengono dall'Arabia Saudita.
Posted by Picasa

1 commento:

Anonimo ha detto...

dimmi subito dove si trovano e come si chiamano...:-))

meravigliosi!
pistacchio e nocciola sono i miei gusti preferiti sul gelato :-)

mandi
chapù